11, 12, 13 ET 14 FÉVRIER 2022
February 11, 12, 13 & 14, 2022
BRIOUATES DE CRUSTACÉS, RAFRAÎCHIES D’UN COEUR DE SUCRINE À L’ORANGE ET OLIVES DU SOUK
Crustacean briouates, refreshed with a heart of sucrine salad
HOMARD BLEU DE NOS CÔTES POCHÉ, BETTERAVE EN VINAIGRETTE D’AGRUMES
Poached blue lobster from our coasts, beetroot in citrus vinaigrette
TAJINE DE ROUGETS EN CHERMOULA, TOMATE ET COURGETTE DE NOS JARDINS D‘AGAFAY
Red mulets tajine in chermoula , tomato and zucchini from our Agafay’s gardens
SEFFA MEDFOUNA DE VERMICELLE, CAILLE, RAISINS SECS ET AMANDES TORRÉFIÉES DE TAROUDANT
Vermicelli seffa medfouna, quail, raisins and roasted almonds from Taroudant
CHLADA DE FRUITS ROUGES, DÉLICATE GELÉE DE ROSE DE LA VALLÉE DU DADÈS
Red fruits chlada, delicate rose jelly from the Dades valley
9 0 0 M A D PA R P E R S O N N E
(EAU MINÉRALE ET BOISSONS CHAUDES INCLUSES)
MAD 900 per person
(MINERAL WATER & HOT DRINKS INCLUDED)